Tjenaaaaa

Tjenaaaaa våre kjære blogglesere, jeg vil bare komme innom å bekrefte at jeg lever!

Haha, ja jeg kan vel innrømme at jeg ikke har vært så bra på bloggfronten i det siste… men her kommer en liten update av jeg har drevet med i det siste. SKOLE kan man jo starte med, det har vært veldig hektisk den siste tiden på skolen. Har hatt tre stykken innleveringer og en tenta.

Men over til den andre delen av mitt liv! Kan vel fortelle at jeg har fått trent bra i vinter, og at jeg offisielt har startet o-sesongen i sverige med Hallandspremiären. Første løp for GMOK på hjemmebane (altså Sweden) og i seniorklasse, vil si det ble en bra start 😉

IMG_8920
#gött #påG #seier #maskinMoa

Jeg har også vært så heldig å fått oppleve litt norsk musikk her i Gbg, nemlig var jeg på Bernhoft konsert. Det var awesome, han er litt av et one man show!!

IMG_8856
#awesome #king

Ikke nok med det, nemlig var det slik at det skulle være en ulik mulighet til å se en solformørkelse… Noe jeg selvfølgelig ikke gikk glipp av!

IMG_8946IMG_8951
#onceinalifetime #unikopplevelse

Sist helg hadde jeg besøk av mine foreldre, som jeg ikke har sett på en stund! Så det var superkoslig. Vi tok livet for det meste med ro og spiste god mat. Søndag løp vi løp i Munkedal, et løp som var relevant for vm i Strömstad.. haha, kan bare si bye til det! Skogen ville helt enkelt ikke være med meg den dagen nei… #livet #trenemer

IMG_8964

Over and out!
/KB

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s