Opp ned bort frem

Hallo hallo.

Mye (eller har det det?) har skjedd siden sist jeg skrev her på bloggen, så jeg tenkte det kanskje var på tide med en liten statusoppdatering. Mai er snart over, noe som betyr at sommeren er rett rundt hjørnet. Det er vel ikke til å legge skjul på at denne våren ikke ble helt som jeg hadde håpet. Jeg har ikke løpt 10mila, ingen Swedish League og heller ingen Norgescuper. Jeg har nesten ikke vært med på noen ting, og det var vel ikke akkurat det som var planen. Men det er vel sånn det er, ting går ikke alltid etter planen.

Etter vi var i Portugal i februar har jeg slitt veldig med lårene mine som jeg nevnte så vidt her tidligere, og har trent minimalt egentlig helt siden det. Jeg valgte å ta meg en liten pause fra alt etter hvert for å finne tilbake gleden. Jeg vet ikke om det er det at jeg endelig er ferdig med skolen (skrev min siste tenta på fredag og har dermed SOMMERFERIE!) og presset til å skulle gjøre det så bra (som vel egentlig ikke kommer fra noen andre enn meg selv), at jeg var i Trondheim og fikk behandlinger igjen i starten av mai hvor jeg fikk super hjelp av Frol (denne gangen også), at jernlageret mitt nå burde vært fylt opp igjen eller hva det er, det har i hvert fall endelig begynt å løsne litt. Og det er så JÄVLA GÖTT, og jeg er så glad. Det er fortsatt et stykke igjen, men litt bedring er så absolutt bedre enn ingen. Så får vi bare håpe det forsetter.

Det har vært veldig tøft, men jeg har kommet meg gjennom det denne gangen også. Mye takket være mine grymma kompisar, dere er bezt :* Den siste helgen i Göteborg var i hvert fall en fin slutt på dette halvåret, hvor vi hadde besøk av Sondre, så på Göteborgsvarvet (ble fett taggad på å løpe det selv neste år når vi stod der og heiet på Moa og Agnes!), løp öl-ol og var på sommerfest med COL, hadde grillkveld med the gang i går, før Eric og jeg avsluttet med en piknik ute i solen i dag før jeg reiste. Akkurat nå sitter jeg på båten og er på vei hjem, NM sprint og sprintstafett venter i helgen. Før den tid skal jeg sitte eksamensvakt tre dager, før jeg på mandag begynner i min første riktige sommerjobb ever. Det blir spennende, og det er bare å komme innom Rema 1000 for bra dealer 😉
IMG_7688 IMG_7669 IMG_7686

Jeg kjenner på meg at sommeren er en bra tid for bloggen, så følg med.
Peace out!

/RF

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s