Tävlingspremiär

Tjeeennaaaa!!

Forrige helgen løp jeg sesongen første løp, nemlig Hallanspremiären. Løpene gikk i Långasand rett utenfor Falkenberg. Jeg startet helgen, altså fredagen, med en Melissa Horn konsert! Det var superkos, og det var bare å lene seg tilbake og nute. Etter konserten reiste jeg til Halmstad, og laddet bateriene for sesongens tävlngspremiär.

Lørdag morgen var det dags, sesongen aller første løp. Det var bare å fylle på med havregrynsgrøt, kaffe og seff taggende musikk. Etter en bra start på dagen kjentes kroppen taggad og klar for å sette igang sesongen.

Lørdagens løp kjentes delvis bra, og delvis slurvete. Var veldig lettløpt, mange poster og mye smådetaljer. Det var lenge siden jeg hadde løpt orientering i det tempoet, og det var derfor vanskelig å ta postene perfekt. Tok litt tid å titte rundt og være usikker, men vil si jeg kom ganske bra ut av det. Utenom et par postbommer, fløyt det på ganske bra og jeg endte till slutt 15sek bak Anna. Bra start på helgen!

Resultatliste lørdag HER

På søndagen var det tid for langdistanse. Det byddes på en ca. 8km lang løype, og lettløpt terreng. Kroppen kjentes pigg, og på start var det bare å jobbe inn det mentale. Starten gikk, og jeg matet på så godt det kunne gå. Idag fløyt o-teknikken bedre på, og jeg fikk en bedre kontakt med kartet. Noe som gjorde at jeg til slutt fikk så på toppen av pallen.

Resultatliste søndag HER

Mer av kart, bilder og kul blogginnlegg på Anna Wallins blogg 😉 kolla upp den!

2431940972Bilde hentet fra Hallandsposten, hvor det også fins litt tekst om min helg (for de som er interessert)

Daaaa var sesongen igang da!
Next up TENTA… også blir det påskeferie 🙂

/KB

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s